E1.20 RDM (Remote Device Management) Protocol Forums  

Go Back   E1.20 RDM (Remote Device Management) Protocol Forums > RDM Developer Forums > RDM General Implementation Discussion

RDM General Implementation Discussion General Discussion and questions relating to implementing RDM in a product.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old September 30th, 2009   #1
prwatE120
Task Group Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 181
Default Additional Sensor Unit Defines - Table A13

Can we please add a Sensor Unit for (Relative) Humidity to be called

UNITS_PERCENT.

I have a Humidity Sensor whihc I can define as SENS_HUMIDITY from table A-12, but no way of declaring corresponding units.


Peter
prwatE120 is offline   Reply With Quote
Old September 30th, 2009   #2
sblair
Administrator
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 425
Send a message via AIM to sblair Send a message via MSN to sblair
Default

UNITS_PERCENT would be useful for a number of things.

Adding it requires opening the document. If we have to have another go around on the current Errata for some reason we can add it then, otherwise more likely it will need to go in the bucket for the next Errata.
__________________
Scott M. Blair
RDM Protocol Forums Admin
sblair is offline   Reply With Quote
Old September 30th, 2009   #3
mike_k
Task Group Member
 
Join Date: May 2009
Location: Gothenburg
Posts: 40
Default

I would have use for UNIT_PERCENT as well.
__________________
Michael Karlsson
LumenRadio AB
mike_k is offline   Reply With Quote
Old October 1st, 2009   #4
Paul-Zero88
Task Group Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
Default

Could UNITS_PERCENT be added simply by including table A-13 in the extras listed at http://www.esta.org/tsp/working_grou...RDMextras.html ?
Paul-Zero88 is offline   Reply With Quote
Old October 1st, 2009   #5
mike_k
Task Group Member
 
Join Date: May 2009
Location: Gothenburg
Posts: 40
Default

I don't think the standard references to additional information at the website as it does with B-2 etc.
In that case the core document would have to be opened t adding the constant, or adding a reference to the website I think.
__________________
Michael Karlsson
LumenRadio AB
mike_k is offline   Reply With Quote
Old October 1st, 2009   #6
sblair
Administrator
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 425
Send a message via AIM to sblair Send a message via MSN to sblair
Default

Mike is correct.

The standard only specifically points to the two tables in Appendix B and C being extended on the website. At the time it was a bit of a battle getting it approved to do that as it was a new and unrecognized process.
__________________
Scott M. Blair
RDM Protocol Forums Admin
sblair is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reset sensor data of all sensors sjackman RDM Interpretation Questions 1 January 20th, 2008 07:47 PM
Table 6-6 Checksum Example Error prwatE120 RDM Interpretation Questions 1 January 19th, 2007 07:49 PM
Sensor string tables sjackman RDM General Implementation Discussion 0 September 28th, 2006 06:16 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.